Gå til sidens hovedinnhold

Det går mot 30.000 billetter

Artikkelen er over 7 år gammel

Suksessen rundt billettsalget for årets jazzfestival, vil ingen ende ta. Nå sier arrangøren for første gang at de har tro på over 30.000 solgte billetter.

Under formiddagens pressekonferanse, kunne festivalsjef Kai Gustavsen melde om 28.000 solgte billetter. Enda gjenstår to dager av festivalen, og pågangen er stor.

Les også: Sjekk fredagsprogrammet

- Ja, jeg har tro på at vi kan passere 30.000 solgte billetter, sier Gustavsen. Det vil i så tilfelle knuse rekorden fra  i fjor, hvor 18.350 personer løste billett.

- Det er helt fantastisk å se at dette slår til. Vi har jobbet hardt i ett år for å skape disse opplevelsene. Men en slik respons hos publikum, blir det helt enormt, sier Gustavsen.

Dersom salget bryter 30.000-grensen, har festivalen mer enn tredoblet oppslutningen sammenlignet med besøket i 2012. Billettsalget som er gjort pr. i dag, representerer rene billettinntekter for jazzfestivalen på drøye 12 millioner kroner.

Les også: Tok det på hæl'n

Under torsdagens dobbeltkonsert på Kirketorget med Sivert Høyem og Kent, var det i underkant av 4.000 mennesker innenfor portene. I kveld står Jarle Bernhoft på scenen kl 20.00, og to timer senere kommer Jamie Cullum. Over 4.500 publikummere ventes til fredagens program. Og som om ikke det var nok: lørdag kommer Stevie Wonder – og da blir det 10.000 på Kirketorget.

Kommentarer til denne saken