Julemesse på menighetssenteret

VIKTIG ARBEID: Margrethe Reve Brandsæter fra Hvittingfoss   jobber jevnlig til barnas beste i Bangkok. Helgens julemesse på Kongsberg menighetssenter er til inntekt for dette prosjektet.

VIKTIG ARBEID: Margrethe Reve Brandsæter fra Hvittingfoss jobber jevnlig til barnas beste i Bangkok. Helgens julemesse på Kongsberg menighetssenter er til inntekt for dette prosjektet. Foto:

Advent er tid for julemesser og lørdag 7. desember er på menighetssenteret det skjer.

DEL

Julemessa er et samarbeid mellom Kongsberg menighet, Norkirken, Det Norske Misjonsselskap og KFUK-KFUM. Inntektene går til ulike prosjekter rundt om i verden som de ulike organisasjonene driver.

Kongsberg menighet støtter et prosjekt i Bangkok i Thailand. Der drives det både barnehjem, barnehage, dagsenter, mødrehjem og musikkskole for fattige barn og ungdommer.

Margrethe Reve Brandsæter fra Hvittingfoss har bodd fire år i Bangkok og jobbet med dette. Hun reiser jevnlig til Thailand for å følge opp prosjektene.

– Jeg vil engasjere mennesker for å utrydde fattigdom, bekjempe urettferdighet og dele troen på Jesus, sier Margrethe Reve Brandsæter i en pressemelding.

Hun og mannen Tor Helge Brandsæter er bønder og pendler til Thailand. Familien har bodd og jobbet fire år i Thailand, men driver nå gården i Hvittingfoss samtidig som de jobber 50 prosent i Thailand.


LES OGSÅ:

– Jeg sender ut nye velkomstbrev stadig vekk

10.000 kroner til Kjersti (26)

Den lille Møbius er på plass

Øystein Morten knuser mytene om Olav Tryggvason

Send inn tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som skjer i Kongsberg og Numedal. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags