Ottersen rasende på kjendisblad

Av
Artikkelen er over 9 år gammel

Denne uka har kjendisbladet Her og Nå er historie om Anne Marie Ottersens sykdomshistorie på førstesiden. Ottersen mener hun aldri har gitt bladet et intervju om saken.

DEL

Det forteller en sint Ottersen til Laagendalsposten.

– Jeg har blitt veldig godt behandlet i mine 40 år som skuespiller, så dette var et slag i ansiktet for meg. Jeg har kun opplevd noe lignende én gang tidligere, forteller hun.

Les også: Gleder og gruer seg

Forfølger saken

Ottersen lover at kjendisbladet ikke skal få slippe unna med det de har gjort.

– Jeg har vært i kontakt med redaktøren i Her og Nå og fortalt ham hva jeg mener. Jeg har aldri gitt dem et intervju med det innholdet som de slår opp denne uka. Jeg ble absolutt rasende da jeg så det. Men jeg kommer til å ta opp kampen mot dem, sier hun bestemt.

Les også: Jevne odds for Ottersen

Kontaktet advokat

Ottersen har allerede tatt kontakt med advokaten i Norsk Skuespillerforbund.

– De har jo vunnet et par saker i det siste, så jeg tror jeg kan ha en god sjanse. Jeg kommer uansett ikke til å gi meg i denne saken, sier hun.

Avviser anklagene

Redaktør i Her og Nå, Rino Rådahl, forstår ikke Ottersens utsagn.

– Dette stemmer ikke i det hele tatt. Intervjuet ble gjort under Nationaltheatrets høstlansering den 10. august i år, altså en pressekonferanse. Bildet på forsiden og hovedbildet inne i bladet ble også tatt da. Vår journalist gjorde intervjuet på diktafon. Jeg har selv hørt på tapen, og sitatene er korrekte, sier Rådahl.

Han forsikrer om at bladet aldri fabrikkerer intervjuer.

– Jeg kan ikke forstå hvordan hun kan beskylde oss for å trykke et intervju vi ikke skulle ha gjort. Jeg kan kun forholde meg til at hun har sagt dette til oss på en pressekonferanse vi bel invitert til. Jeg skjønner virkelig ikke dette, sier Rådahl.

Send inn tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som skjer i Kongsberg og Numedal. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags