Julie (26) blir ny markedsansvarlig i Kongsberg jazzfestival

Julie Vold er vikarierende markedsansvarlig i Kongsberg jazzfestival, og på plass fra 1. januar.

Julie Vold er vikarierende markedsansvarlig i Kongsberg jazzfestival, og på plass fra 1. januar. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Kongsberg jazzfestival var på utkikk etter en markedsfører i perioden Ragnhild Menes er i fødselspermisjon. Valget falt på Julie Vold (26) og festivalsjefen mener han har gjort et varp.

DEL

– Blant mange gode søkere ble valget likevel ungt og friskt. Jeg tror rett og slett vi har gjort et varp, sier festivalsjef Kai Gustavsen i en pressemelding onsdag.

Julie Vold (26) tiltrer fra 1. januar.

– Med de erfaringene jeg har i ryggsekken håper jeg å kunne bistå festivalen med ny innsikt, metoder og løsninger for å kunne øke publikumsopplevelsen. Jeg har aldri gledet meg så mye til å starte i en ny jobb, forteller den nye markedsansvarlige i Kongsberg Jazzfestival, Julie i pressemeldingen.

Julie er uteksaminert opplevelsesdesigner fra Westerdals Oslo ACT. I dag fungerer hun som produksjonsansvarlig ved musikkscenen Parkteatret i Oslo.

– Med de erfaringene jeg har i ryggsekken håper jeg å kunne bistå festivalen med ny innsikt, metoder og løsninger for å kunne øke publikumsopplevelsen ved gjennomføringen i 2019, sier hun i pressemeldingen.

Hun legger til at hun ser fram til å arbeide med en sjangerfestival og til å skape en minneverdig gjennomføring for både nye og etablerte jazz-entusiaster.

LES OGSÅ:

Send inn tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som skjer i Kongsberg og Numedal. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags