Gratiskonsert med kjente og kjære artister

NY KONSERT: Musikkgledebandet har skiftet navn til Krutt. Onsdag kan de igjen oppleves i Kongsberg kirke.

NY KONSERT: Musikkgledebandet har skiftet navn til Krutt. Onsdag kan de igjen oppleves i Kongsberg kirke. Foto:

Vil du høre både Trine Rein, Marianne Antonsen og bandet Krutt helt gratis, kan du møte opp i Kongsberg kirke onsdag 21. november.

DEL

Da hyller Kirkens Bymisjon frivilligheten og inviterer til gratiskonsert i Kongsberg kirke.

Femte gang

På årets konsert deltar ulike artister med ulike historier – akkurat som menneskene i samfunnet. Både kjente artister og fra det lokale musikklivet i byen deltar.
– Vi ser med glede og forventning fram til årets konsert i Kongsberg kirke. Kirkerommet som en konsertarena i seg selv er nesten magisk, sier Jon Dahl, næringslivsansvarlig i Kirkens Bymisjon.

– Det er femte året vi åpner dørene og inviterer til en felles hyllest av alle frivillige, som bidrar raust med tid og medmenneskelighet gjennom året, fortsetter han.

Kjente navn


– Årets program er variert og vi er stolte av å kunne presentere kjente artister som Trine Rein og Marianne Antonsen, sier Dahl.

I tillegg blir det et hyggelig gjensyn med bandet «Krutt», tidligere «Musikkgledebandet». De har tidligere skapt god stemning og minneverdige øyeblikk.

For fjerde gang sponses konserten i sin helhet av Kirkens Bymisjons samarbeidspartnere PK Eiendom og
PK Hus. 

– Det er viktig for oss å kunne bidra til lokalsamfunnet, da i form av støtte til samfunnsnyttig aktivitet, frivillige lag og foreninger, sier Per Mikkelsen, direktør for PK Eiendom AS.

Inkludere

– Konserten i Kongsberg kirke blir virkelig et arrangement som løfter opp og inkluderer. Vi gleder oss til å dele denne kvelden med byens innbyggere, sier Bjørgunn N. Gram, avdelingsleder på Møtestedet Haspa.


Frivillige har en enormt stor betydning i driften av Møtestedet Haspa, men aller viktigst er nok betydningen frivillige har for våre gjester.

Det at mennesker virkelig stiller opp for hverandre og gjør en innsats, uten å motta lønn i retur, er viktig å anerkjenne.

LES OGSÅ:

Maria har det meste klart til MiniGloger

Nytt styre i jazzfestivalen

Farmen-Kjetil trives med oppmerksomheten, men vil ha mest fokus på bygda si

Send inn tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som skjer i Kongsberg og Numedal. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags