Poppis med gruveteater

MYSTISK: Forestillingen handler mye om Helga og Jakob som fant sølvet, men også mange andre rare vesener. FOTO: LARS BRYNE

MYSTISK: Forestillingen handler mye om Helga og Jakob som fant sølvet, men også mange andre rare vesener. FOTO: LARS BRYNE

Artikkelen er over 3 år gammel
DEL

Sommeren store hit i Kongsberg er teaterforestillingen Hulenes hemmelighet, som spilles inne i Kongens gruve.

– Billettsalget har gått over all forventning med flere utsolgte gruver, og godt besøkte forestillinger. Responsen har vært helt overveldende! sier Erlend Haugen Vikhagen i Framifrå Teater.

– Vi går nå inn i siste spilleuke, og for å unngå å avvise flere i billettluka har vi derfor et tips til de som enda ikke har fått med seg forestillingen, men ønsker det: Reserver billetter nå! fortsetter han.

Teaterstykket er Bergverksmuseets store sommersatsing, og barneteater inne i fjellet er akkurat så spennende og så spesielt at det har fenget dem som er i byen i sommer.

Teateroppsetningen er 2,3 kilometer inne i fjellet, og det i seg selv kan jo være spennende nok for barn som aldri har vært inne i gruva tidligere. Når det i tillegg er teater der inne, som er både mørkt og magisk, har publikum kjent sin besøkelsestid og fått med seg en helt spesiell sommeropplevelse langt fra sol og sommer.

Se video fra teatret til høyre eller nederst i saken!

Les også: Vil du bli skuespiller?

Send inn tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som skjer i Kongsberg og Numedal. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags