Skal fylle rommet med kjærlighet

Artikkelen er over 1 år gammel

Hekla Stålstrenga kommer med både lystige vårviser, melankolske venteviser, punk-folk og godnattsanger til Kongsberg Musikkteater søndag 17. mars.

DEL

Folkpopbandet er nå ute med sitt sjuende album. Det har tittelen «Elske og ære» etter en av sangene på plata. Låten handler om livsvalg, usikkerhet, å være modig og ekte kjærlighet.

Variert

Prosessen med å lage denne plata har gått over flere år. Ny musikk er blitt laget, og noe er forkastet. Det som nar kommet gjennom bandet sitt nåløye er spilt inn i Kysten Studio i Tromsø under ledelse av produsent Are Simonsen.

Låtene er signert trioen Anne Nymo Trulsen, Ragnhild Furebotten og Tore Bruvoll med tekstbidrag fra Ole Bremnes, Helge Stangnes, Ronny Trælvik, Geir Vildgren og Malvin Skulbru.

Her er lystige vårviser, melankoli, pønk-folk og godnattsanger vevd sammen på Hekla Stålstrenga sin særegne måte i en ramme av nordnorsk vise- og folkemusikk.

Syng med

Bandet har tatt med seg gjestene Ole-Jørn Myklebust, Bjørn-Andor Drage og Johannes Winther Farstad som bidrar på henholdsvis trompet, trøorgel og piano.

– Dette er et album om kjærlighet, savn, natur, tvil og barn som ikke vil sove. En plate som vi ønsker skal røre, glede og gi lytteren lyst til å synge med, står det i pressemeldingen.

Bandet er nå på releaseturné og kommer altså til Kongsberg 17. mars.

LES OGSÅ:

Ny tjenester og nye frivilige i Hvittingfoss

Flott og variert UKM-show i Numedalshallen

Rigmor var med og startet viseklubben for 50 år siden - nå skal hun skrive bok

Send inn tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som skjer i Kongsberg og Numedal. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags