Sibeth skal være med å hylle sin avdøde kjendisfar

KOMMER: Sibeth Hoff er datter av Trygve Hoff.  Tirsdag spiller hun og flere andre på Mølla. Dette blir en hyllestkonsert til Trygve Hoff.

KOMMER: Sibeth Hoff er datter av Trygve Hoff. Tirsdag spiller hun og flere andre på Mølla. Dette blir en hyllestkonsert til Trygve Hoff. Foto:

Avdøde Trygve Hoff etterlot seg en stor viseskatt. Det blir stor hyllestkonsert til minne om ham på EnergiMølla 10. desember.

DEL

En av dem som deltar er Trygve Hoffs datter, Sibeth Hoff. Etter en periode som skuespiller, har hun nå valgt å satse på musikken.

Også en rekke musikere fra Eiker skal være med på konserten. Jon Wold, Terje Gulliksen, Terje Kristiansen og Arild Mikkelsen blir sentrale under konserten i tillegg til Kari Hoff, som var gift med Trygve Hoff.

Gjesteartister er Sibeth Hoff, Marie Firing Lemme og Roar Berget.

For mange er nok navnet Trygde Hoff mest forbundet med hans tekster «Ei hånd å holde i» og «Har en drøm», som ble tonesatt av Svein Gundersen og framført av Jørn Hoel. Mange har også et nært forhold til «Nordnorsk julesalme».

Han vokste opp på Rognan. I 1972 flyttet familien til Darbu, hvor Hoff underviste i teater, musikk og kor ved Buskerud folkehøgskole. I en periode var han dirigent for Kongsberg pikekor og Kongsberg blandede kor.

Det er Viseklubben Christian som inviterer til denne konserten på EnergiMølla.

– Da har vi også gleden av å by på litt å bite i samt kaffe, opplyser klubbens leder, Trond Skarsten.


LES OGSÅ:

– Jeg sender ut nye velkomstbrev stadig vekk

10.000 kroner til Kjersti (26)

Øystein Morten knuser mytene om Olav TryggvasonSend inn tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som skjer i Kongsberg og Numedal. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags