Se det legendariske eventyret i ny versjon

Snow White and the Huntsman: Med Kristen Stewart i hovedrollen.

Snow White and the Huntsman: Med Kristen Stewart i hovedrollen.

Artikkelen er over 5 år gammel

Fra produsenten av Alice in Wonderland kommer en ny versjon av det legendariske eventyret om Snøhvit.

DEL

Snow White and the Huntsman

En jeger (Chris Hemsworth) blir befalt av den onde dronningen (Charlize Theron) å ta Snøhvit (Kristen Stewart) med ut i skogen for å drepe henne, men bestemmer seg for å la henne leve. Sammen slår de tilbake mot den onde tyrannen. I det episke actioneventyret Snow White and the Huntsman spiller Kristen Stewart (Twilight) den eneste personen i landet som er vakrere enn den onde dronningen. Dronningen ønsker å kvitte seg med konkurransen, men den onde herskerinnen hadde ikke regnet med at den unge kvinnen er klar for å slå tilbake.

Prometheus

Ridley Scott, regissør av Alien og Blade Runner går tilbake til sjangeren han var med på å definere. Med Prometheus skaper han en ny banebrytende mytologi. En gruppe forskere oppdager en ledetråd til menneskets opprinnelse på jorden som leder dem til universets mørkeste avkroker.

Laban – Lille Annas favoritter

I dag skal Lille Anna og hennes Lange Onkel se film. Lille Anna vil se sine fem favorittfilmer med det lille spøkelset Laban og vennene hans. Siden Lange Onkel er redd for spøkelser tør han ikke se på selv om Lille Anna sier at det ikke er farlig i det hele tatt.

LOL

Et nytt skoleår begynner og Lola har kjærlighetssorg etter å ha blitt dumpet av kjæresten. Men snart blir hun overrasket av sin beste venn, den unge musikeren Kyle, som viser seg å ha følelser for henne. I en verden forbundet av YouTube, iTunes og Facebook møter vi Lola (Miley Cyrus) og hennes venner.

Men in Black 3 – 3D

J (Will Smith) har sett en del uforklarlige ting i sine 15 år med mennene i svart, men ingenting, ikke engang romvesener, forvirrer ham så mye som hans ironiske og tilbakeholdne partner. Men når livet til K (Tommy Lee Jones) og hele planetens skjebne settes på spill, må agent J reise tilbake i tid for å ordne opp.

The Dictator

The Dictator er inspirert av Saddam Husseins roman Zabibah and the King. Sacha Baron Cohen spiller en diktator som har tatt alle midler i bruk for å forhindre at demokratiet kommer til landet han så kjærlig har undertrykket.
 

Artikkeltags