Gå til sidens hovedinnhold

Inviterer inn til jazzutstilling

Artikkelen er over 3 år gammel

– Folk er vant til at man ikke skal gå inn på Mynta, selv når porten er åpen. Men nå er det bare å gå inn og komme på utstilling!

Det sier Kenneth Stordalen, Patricio Esteban Briceno og Alvilde David-Andersen. Trioen i Kunstnerfellesskapet Verk-Stedet på Mynta inviterer til jazzutstilling for andre året på rad.

– Dette er vel vår første tradisjon siden vi arrangerte det i fjor også. Vi håper å gjøre dette flere år fremover, sier Kenneth.

Utstillingen viser kunst fra silketrykk, keramikk og metallavdelingen. Trioen vil og presentere ny kunst.

I tillegg til utstilte verker, vil også verkstedene være åpne så de besøkende kan komme og se hvordan kunstnerne jobber. Alvildes gullsmedforretning vil også holdes åpen.

Man kan og besøke atelieret til fotograf Silje Storm Drabitius, som holder til i andre etasje på Verk-Stedet. Hun stiller ut noen fotografier og hun vil også sitte og jobbe med noen nye bilder. Så her kan man se både de ferdige produktene og hvordan de blir til.

Hun stiller også ut noen fotografier i utstillingen nede med de tre andre.

– Utstillingen vil være arbeider fra alle avdelingene. Og uten at det egentlig var meningen, har vi kommet med hver vår tilnærming av noen Kongsberg-motiver. Man har det i fotomotiv fra Silje, i silketrykk fra Patricio og jeg har det i trykk på plexiplater, forteller Kenneth.

Utstillingen vil være åpen 11–16 fra onsdag til fredag.

LES OGSÅ:

Kommentarer til denne saken