KV-Musikken lar artistene være hovedpersonene

TROMPETIST: Ole Edvard Antonsen har spilt i Kongsberg kirke en rekke ganger. Lørdag blir han å høre i musikkteatret.

TROMPETIST: Ole Edvard Antonsen har spilt i Kongsberg kirke en rekke ganger. Lørdag blir han å høre i musikkteatret. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

KV-Musikken inviterer til nok en spennende konsert. Musikalske gjester er Silya og Ole Edvard Antonsen.

DEL

Konserten finner sted i Kongsberg Musikkteater lørdag 17. februar.

Silya har aldri sunget sammen med korps før, så dette er noe hun gleder seg til. Dette blir også første gangen av Silya og Ole Edvard gjør noe sammen.

– Siden dette er første gangen og de ikke erkjenner hverandre fra før, har vi valgt å vise begge artistenes store allsidighet og lar dem være hovedpersonene i denne konserten, forteller Bente Kongsgård på vegne av KV-Musikken.

LES OGSÅ: Hanna og Ulf fikk det første bryllupet på rådhuset

Solister

Ole Edvard skal være solist og vise seg fram med Arutunians trompetkonsert. Denne konserten regnes for å være en de mest kjente trompetkonserter og er skrevet av armeneren Alexander Arutunian i 1950. Denne konserten er berømt for sin romantiske tonalitet blandet med russisk tonespråk fra Sovjetsamveldets etterkrigstid. Storslått og virtuost!

Han skal også spille Napoli, et variasjonsstykke for kornett og korps hvor han får vist en virtuositet og teknikk som gjør ham til en av verdens beste trompetister.

Som om ikke dette er nok så trår han til  i en rytmisk versjon av Tico Tico hvor hans styrke, lekenhet og omfang kan målbinde alle i salen.

LES OGSÅ: Lager kulturkveld i kirken

Kjendis

Silya vil vise  hvorfor hun er en av Norges beste sangere og hvorfor hun vant Stjernekamp. Hun er også i disse dager aktuell i programmet Hver gang vi møtes.

På konserten vil hun servere sju låter som varierer fra det mest såre og intime med kun gitar til fullt trøkk med hele korpset som ledsager.

Ole Edvard kommer til å improvisere og delta på noen av låtene til Silya.

– Dette kommer til å bli en helt fantastisk konsert som vil gå langt utenfor det man kan kalle en korpskonsert, sier Bente Kongsgård.

LES OGSÅ: Senior? Se alt du kan melde deg på

Send inn tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som skjer i Kongsberg og Numedal. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags