Minibokgilde på biblioteket

BOKGILDE: Biblioteksjef i Kongsberg, Elisabeth Bergstrøm, skal fortelle om noen av sine favorittbøker om kvelden torsdag 13. september.

BOKGILDE: Biblioteksjef i Kongsberg, Elisabeth Bergstrøm, skal fortelle om noen av sine favorittbøker om kvelden torsdag 13. september. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Klarer du ikke å henge med på hvilke bøker som kommer ut hvert år? Biblioteket følger med, og vil dele det med deg.

DEL

Torsdag 13. september legges det opp til halvannen times gjennomgang av mer enn tretti av fjorårets bøker. Dette skjer på Kongsberg bibliotek. Det er gratis og åpent for alle.

Camilla Sørbye fra Buskerud fylkesbibliotek, Antti Kaukoranta fra Vikersund bibliotek og Kongsbergs biblioteksjef Elisabeth Bergstrøm har valgt ut sine favoritter, og vil fortelle om hvorfor nettopp disse bøkene er blitt plukket ut.

De har stort sett konsentrert seg om sakprosa, men det vil også bli presentert noen romaner. Bøkene spinner rundt temaer som politikk, reformasjon og polarhistorie for å nevne noe.

Minibokgilde kaller de arrangementet. Hensikten er å synliggjøre gode bøker som lett kan forsvinne i mengden. Gjennom høsten skal de reise rundt til flere steder i Buskerud for å holde bokgilde.

LES OGSÅ:

- Det er en grunn til at fillmen har 15-årsgrense

- Vi skal fylle gågata med stands

Elevene startet dagen med en skikkelig

Send inn tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som skjer i Kongsberg og Numedal. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags