Susanna er med på jazzsatsing i Tyskland

ETTERSPURT: Susanna skal på jazzahead! i Tyskland i april. Bildet er fra en konsert under Kongsberg Jazzfestival i 2017.

ETTERSPURT: Susanna skal på jazzahead! i Tyskland i april. Bildet er fra en konsert under Kongsberg Jazzfestival i 2017. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Musikeren og komponisten Susanna Wallumrød fra Kongsberg er med på en stor norsk jazzsatsing i Tyskland i april.

DEL

Når Norge er partnerland på verdens største jazzmesse, jazzahead! i Bremen i Tyskland i april, står 110 norske musikere med 26 forskjellige band på programmet. Susanna er en av artistene.

– Tyskland og jazzahead! er en viktig markedsplass for jazzartister med internasjonale ambisjoner. Vi trenger å bygge relasjoner og skape et inntektsgrunnlag der ute om artistene og bransjen skal vokse videre, både kunstnerisk og økonomisk, sier Kathrine Synnes Finnskog, direktør i Music Norway.

Norway at jazzahead! 2019 er et samarbeid mellom Norsk jazzforum og Music Norway, med støtte fra Kulturdepartementet, Utenriksdepartementet og NORLA, og er en del av den norske kultursatsingen i Tyskland i 2019 som også inkluderer bokmessen i Frankfurt og filmfestivalen Berlinalen.

LES OGSÅ:

Mat, rock og røverhistorier

- Dette behovet kommer til å vokse

Populær kirketjener takket av med latter og tårer

Hellbillies og Ole Børud inntar jazzfestivalen

Send inn tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som skjer i Kongsberg og Numedal. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags