Natur + kultur = sant

GAPAHUK: Olav Høva Næss er drivkraften bak gapahuken Håkonbue i Nes Nordmark ikke langt unna Tunhovd i Nore og Uvdal. 31. august inviterer han til arrangement.

GAPAHUK: Olav Høva Næss er drivkraften bak gapahuken Håkonbue i Nes Nordmark ikke langt unna Tunhovd i Nore og Uvdal. 31. august inviterer han til arrangement. Foto:

Olav Høva Næss fra Kongsberg trommer sammen til nytt arrangement ved Tunhovd med musikk og forskjellige aktiviteter.

DEL

Håkonbudagen heter arrangementet som altså består av en tur i flott natur og kulturelle opplevelser. Arrangementet passer for både store og små og holdes ved gapahuken Håkonbue. Den ligger i Nes Nordmark, ikke langt unna Tunhovd i Nore og Uvdal.

Hovedattraksjonen i år er Arne Moslåtten, tidligere medlem av Hellbillies. I tillegg til å være musiker, er han også forfatter. Felespiller Øyvind Drabant bidrar også.

– Nytt av året er fiskekonkurranse der deltakerne fisker i en time med eget utstyr, sier Høva Næss.

Hallingdans kan man også få prøve seg på. Og de som vil, kan grille. Grillen blir fyrt opp, men folk må holde maten selv.

Raskeste vei til Bue er fra parkeringsplassen ved Grønhovd. Derfra er det en times gange. Myking og Skårsrudstølen er også fine utgangspunkt for turen. Det blir merket løype fra parkeringsplassen på Grønhovd.

Arrangementet finner sted 31. august.

- Vi var nesten 200 på arrangementet i fjor, forteller Høva Næss.

LES OGSÅ:

Alt på stell, utestedene skal ha skryt!

Midlertidig tilbud for rullemiljøet i Idrattsparken: - Gjør et ubrukelig tilbud enda verre

Ny pendlerparkering - her blir det plass til 90 biler

Send inn tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som skjer i Kongsberg og Numedal. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags