Gå til sidens hovedinnhold

Laagendalsposten, integritet og personvern

Terje L Jenssen

Debattant

Kongsberg

Artikkelen er over 2 år gammel

Leserbrev Dette er et debattinnlegg, skrevet av en ekstern bidragsyter. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Hvordan kan Lp begrunne sin sensur av debatt innlegg så lenge valg av sensurerte innlegg virker svært tilfeldig og ikke minst subjektiv?

Hvis man tar for seg «Lp debatt» så ser man i dag at de blir dominert av «enkelte» personer. Uansett temaer så er de samme som kommenterer. Mye beviselig løgnaktig oppspinn og direkte person angrep. Lp har ingen skrupler med å slippe det igjennom.

Det politiske Kongsberg ble et svært aggressivt politisk Kongsberg ved forrige valg. Mye skyldes dannelsen av Kongsberglista.

Dette partiet ble dannet på grunnlag av mangel på respekt for demokratiske avgjørelser, likeså total mangel på respekt for politiske motstandere. For dem som måtte tvile på den påstanden så anbefaler jeg et søk i kronikker og leserbrev på emnene – «KKPE», «KKE», «Krona» og «flytting av høgskolen» i Lp de siste 10 år. Spesielt Lp debatt aktørene  bør absolutt ta et dypdykk i arkivene, mulig de da  kunne få et mer riktig bilde av hvem som egentlig startet hele dette aggressive politiske miljø Kongsberg i dag opplever via debattinnlegg.

Datidens ordfører, varaordfører, investorer, fylkesordfører, lokal politikere m.fl. fikk alle sin «pass påskrevet», ja de fikk det glatte lag, nær daglig i flere år, faktisk helt opp til i dag!

Når jeg, som «mannen i gata» tar et og annet oppgjør med denne gjengen så sletter Lp de med begrunnelsen «personangrep»! 

Jeg har aldri «tatt» noen som ligger nede. Jeg svarer dem som selv «ber» om det, ofte de som selv snikplager andre med hersketekniker og annen skriftlig manipulering. De er med på leken og må tåle steken uten at de må få min motstand fjernet under påskudd av personangrep. Stå rakrygget!

Hvis jeg igjen kan vise til publiserte kronikker og leserbrev de siste 10 år i Lp så vil jeg påstå at mine tilsvar blir som hyggelige julekort i forhold til hva andre har fått publisert fra starten av «flytting av høgskolen» og helt opp til i dag.  

Gjelder personvernet kun enkelte personer? Gjelder publisering av personangrep kun enkelt personer?

Vi (Kongsberg) er i besittelse av politikere som gang på gang snakker byen vår ned, er de verd å stemme på? Er det nyttige politikere med tanke på fremtiden? Er det «politikere» som ikke tåler klare svar noen man «tar med seg i krigen»?

Et rungende NEI fra meg, og jeg VIL fortsette å kjempe mot antikreftene som dessverre har kommet til byen i denne valgperioden. 


 

Kommentarer til denne saken