Gå til sidens hovedinnhold

Lampeland skole, den er vår!

Leserbrev Dette er et debattinnlegg, skrevet av en ekstern bidragsyter. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Alle vi i bygda Flesberg, eier Lampeland skole og skoletomta. Den fineste tomta i hele Lampeland sentrum.

Eldrebølgen er snart over oss, eller, har den startet? Vi vet at tomta til Flesbergtunet er liten. Mer utbygging her, er det ikke plass for.

Tomta til Lampeland skole må beholdes av kommunen. Ingen private bør overta denne. En god plan for tomta, med høy prioritering på omsorg, vil være riktig. Nærheten til Flesbergtunet er viktig. Tenk, kanskje, å få til et tun for de demente som også har plass for aktive pårørende…

Politikerne bør ikke få ansvaret alene om å bestemme og evt selge. Det er VI innbyggerne som skal høres. Mulig vår mening bør dokumenteres ved en underskriftkampanje..!

Kommuneøkonomien er svak, mange unødige store utgifter har vært belastende. Vi har tid og tålmodighet. Tomta skal øke verdien av Flesbergtunet.

Innbyggerne, betaler skatt og avgifter til beste for fellesskapet. Nå vil fellesskapet ha noe tilbake! En enda bedre eldreomsorgen bør nå ha første prioritet..

Kommentarer til denne saken