Den store navnedagen

TREKLØVERET: Elgtrillingene har nå fått navn: Mads, Mina og Morten Minstemann. Dyreansvarlig Anne Grete Lindvik på Langedrag er fornøyd.

TREKLØVERET: Elgtrillingene har nå fått navn: Mads, Mina og Morten Minstemann. Dyreansvarlig Anne Grete Lindvik på Langedrag er fornøyd. Foto:

Artikkelen er over 3 år gammel

Søndag var navnedag på Langedrag, og nå har også de berømte elgtrillingene fått eget navn.

DEL

Det har nemlig vært en navnekonkurranse i sommerukene om hvilke navn to revevalper og minst de berømte elgtrillingene fra tidligere i sommer.

Vinnernavn

Det er Gro Irene Saugerud ved Langedrag som i tekst og bilder i en pressemelding forteller om navnedagen på 1.000 meter over havet sist helg.

– Avstemningen på våre facebooksider engasjerte og mange flotte forslag kom inn, men vi endte til slutt opp med fire flotte navn! Revene heter nå Mira og Mikkel og elgene fikk navnet Mina, Mads og Morten Minstemann. sier en gledestrålende Saugerud.

Det var vinnernavnene, men det var mange andre fantasifulle forslag som ikke nådde helt opp. Av revenavn kan vi nevne Brage, Frigg, Romeo, Julie, Skumring og Dis og for elgene Elgil (vår personlige favoritt), Egil Elg, Eir, Braom, Molly og Mule.

LES OGSÅ: Først kom tvilling-elgene til Langedrag, så kom trillingene

IVRIGE: Mange skuelystne møtte opp da det ble arrangert navnedag på Langedrag sist søndag. Den firbeinte på bildet heter godt mulig enten Mira eller Mikkel.

IVRIGE: Mange skuelystne møtte opp da det ble arrangert navnedag på Langedrag sist søndag. Den firbeinte på bildet heter godt mulig enten Mira eller Mikkel. Foto:

I beste velgående

Saugerud sier de har fått mange spørsmål om elgtrillingene og hvordan det egentlig har gått med dem etter fødselen.

Hun kan berolige dem alle sammen.

– Morten Minstemann fikk navnet sitt tidlig siden han var den minste og sistefødte Han er fortsatt bare halve størrelsen av broren sin, men alle tre lever i beste velgående.  Dyra på gården står i en særstilling og vi er spesielt glad for at alle tre elgkalvene klarer seg så fint! skriver Gro Saugerud på Langedrag.

Artikkeltags