Politiet melder ved 12-tiden torsdag at mannen er funnet. og bekrefter like etter at han er funnet død.

– Savnede ble funnet i umiddelbar nærhet til hytta han var savnet fra. Han er død. Pårørende varslet, skriver de.

Fottur

Leteaksjonen pågikk på grensa mellom Flesberg og Sigdal, lengst nord i Lyngdal - nærmere bestemt nord for Tekslehogget. Mannen ble meldt savnet onsdag ettermiddag.

Mannskaper fra Kongsberg og Flesberg Røde Kors var ute natt til torsdag. Politiet på Kongsberg sa torsdag morgen til Laagendalsposten at de var til stede innledningsvis i leteaksjonen, men at de ikke har deltatt i gjennom natten.

Mannen hadde vært ute på fottur ved Svellmyran, og ble meldt savnet av pårørende i 20-tiden onsdag kveld, etter at han ikke kom tilbake fra turen.

Flere politimannskaper og hundepatruljen har deltatt i søket sammen med frivillige fra Røde Kors, Norsk Folkehjelp, Norske redningshunder, og sivilforsvaret bistår med utstyr.

– Redningshelikopteret skal også fortsette søket torsdag. Det er et utfordrende område, fordi det er en del myr, sa operasjonsleder Ole Kamben, til Drammens Tidende.

Politiet i Sørøst opplyser til Laagendalsposten torsdag morgen at mannen er hjemmehørende i Modum kommune.

Saken fortsetter under bildet

LES OGSÅ:

Lett gjennom natten

Torsdag morgen var mannen fortsatt ikke funnet.

– Frivillige og politiet er ute å leter fortsatt. Vi har holdt på gjennom hele natten, så må det tas en ny vurdering på hva som vi skal gjøre videre utover dagen, sa operasjonsleder Anne Meyer til Drammens Tidende klokken 05.49.