Tildelingen skjedde på KIFs årsmøte på Vestsiden ungdomsskole onsdag kveld.

Marcel feiret nylig 60-årsjubileum som skøyteløper og etter sin aktive karriere har han innehatt en rekke verv innen klubb, krets og forbund, både nasjonalt og internasjonalt.

Men det er kanskje som starter han har markert seg mest, og han var starter under OL i Torino, han har vært starterter i VM, EM, NM og en rekke nasjonale og internasjonale løp.

Og han holder fortsatt koken og senest i vinter ledet han KIFs løp i Idrettsparken.

Fikk gullmerket

Jan Erik Stensby ble tildelt KIFs gullmerke, for sin store innsats i hoppgruppa.

Han har de siste årene tatt tenerutdanning og senest det som kalles trener 3, og er nå hovedtrener i KIF.

Penger på bok

KIF kunne se tilbake på et godt år til tross for koronapandemien, så ser det ikke ut som frafallet har vært spesielt stort.

Foreningen omsatte for drøyt 10,4 millioner kroner og hadde et overskudd på 896.000 kroner.

Det har vært jobbet godt de senere år, for KIF har nå en egenkapital på 9,3 millioner kroner, noe som gjør dem godt rustet for kommende år.

KIF har for øvrig 2.055 medlemmer.

Både fra fotballgruppa og turngruppa var det kommet forslag om at det måtte settes inn ekstra innsats for å få realisert en basishall og en fotballhall for nier-fotball.

Et prosjekt som er svært etterlengtet.

Nymoen ny leder

Etter to år som leder i KIF ønsket ikke Emil Moholth gjenvalg og Jarle Nymoen, som blant annet har ledet fotballgruppa og ryddet opp i en skakkkjørt økonomi der, ble valgt til ny leder.

Nestleser er Laura Helene Sletbakk, styremedlemmer er Per Kr. Semmen, Øistein Thoresen, Magnus Stam, Elin Nordgård og Jarle Lein (ungdomsrepresentat) og varamedlem Beate Wojtaszek.