Et Norge for alle

Av
Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

LeserbrevKongsbergs befolkning har i det siste fått et skriv i postkassene, et skriv som oser av forakt for de som ikke til forveksling ligner de som står bak skribleriene.

Toril Mesna og Julian Skar har skrevet meget gode innlegg og tar sterk avstand fra det som skrives.

Så kommer det et innnlegg fra Anne Jenny Archer, som så vidt jeg veit er gruppeleder for AP i kommunstyret, og hun bruker overskriften "Et Norge for alle".

Jeg fikk noen forventninger om at også hun ville fordømme disse grumsete holdningene "vi" på Raumyr uttrykker. Men, nei, hun kommer bare med partiets viktigste budskap i valgkampen, nemlig skatt og økte forskjeller mellom folk. Sikkert viktig nok.

Men er det det viktigste temaet i Norge i dag? 

Det har aldri i nyere tid vært så mange mennesker på flukt, og det har vel aldri kommet færre til Norge. Norge har plass, Norge trenger arbeidstagere og dermed skatteinntekter, og det viktigste er at mennesker som flykter fra krig og terror trenger trygghet. Og i verdens rikeste og lykkeligste land har vi en plikt til å hjelpe.

Samtidig gror det fram grumsete og brune miljøer i Norge, nå også i Kongsberg. Når de viser seg fram må de bekjempes. Vi må vise at vi ikke vil ha rasisme i vår kommune.

Når en av Arbeiderpartiets fremste politikere unnlater å mene noe om det så blir jeg bekymra.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags