Arbeiderpartiet støtter ombygging av Kongsberghallen

Av
Artikkelen er over 2 år gammel
DEL

LeserbrevDette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.Tirsdag 27. november kunne vi lese i Laagendalsposten at idretten og stiftelsen Kongsberghallen ønsker å videreutvikle Kongsberghallen. Kongsberg Arbeiderparti ønsker en slik utvikling velkommen. I vårt nylig vedtatte program er vi tydelige på at vi må møte det økende behovet for hallkapasitet gjennom å tenke nytt om Kongsberghallen i samarbeid med stiftelsen Kongsberghallen.

Idretten er viktig for Kongsberg, både kulturelt og sosialt. Vi har behov for idrettens egne evne til å samle folk rundt fysisk aktivitet. Det gir våre barn og unge muligheter til å utfolde seg, være aktive og bli kjent. Idretten er en kjerne i samfunnet vårt, og det er da en forutsetning at det er fasiliteter tilgjengelig.

Idrettens forslag gjør at vi på den ene siden kan utnytte den fulle kapasiteten av Kongsberghallen, og den gir nye muligheter for isflaten. En ombygging vil sette oss i stand til å møte de behovene vi ser i kommunen vår. Dette må være et ledd i flere tiltak knyttet til hallkapasitet. Vi mener at vi også må se på svømme- og basishall i perioden som kommer, og Arbeiderpartiet er positive til utvikling av disse tilbudene.

Arbeiderpartiet er opptatte av at vi må legge til rette for at idretten har de fasilitetene som skal til. Når de politiske partiene utfordres på å bidra med midler til en utredning av å flytte ishallen ut i egen hall, så vi positive til det. Vi vil berømme idretten og stiftelsen Kongsberghallen for å være løsningsorienterte, og da er vår oppgave som politikere å legge til rette for gode og framtidsrettede løsninger.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 07:00.