Fordummende politikk og fordummende oppslag av NRK.no

Av
Artikkelen er over 3 år gammel
DEL

LeserbrevJeg viser til NRK.no hvor en har laget et stort oppsett som sammenligner hvor mange arbeidsplasser som ble skapt i tiden 2005-2013 og i tiden 2013-2016. Det kan jo for så vidt være interessante tall, men når en begynner å bruke slike tall i politisk sammenheng slik det her er gjort, må det være tillat å reise spørsmålet: Hvor meningsløse dumheter er det mulig å bruke i valgkampen? Å tro at en kan vinne tillit hos velgere på den slags er total undervurdering av velgerne, og fører ikke til annet enn politikerforakt.

Det skjer fortiden mye i vår samfunnsstruktur som forarger mange velgere, og oppslaget jeg her viser til forarger bare mer.

Vi hadde en tid hvor bedrifter, og da særlig innenfor oljevirksomheten, skreik etter arbeidskraft fra alle hold, men så til å gå over i forhold hvor de samme virksomhetene ikke makter å beholde sin arbeidsstyrke, men har måttet si opp henimot 40 000 av sine ansatte. Her i Kongsberg er vel de fleste kjent med FMC sine problemer.

Oppslaget er så dumt at en bør forvente at noen sier klart ifra. Det vil bare føre til munnhuggeri om politikere forsøker å ta opp dette, men det bør være en sak for NRK som hadde et stort oppslag om noe så meningsløst.

Jeg har intet spesielt politisk ståsted, og har reagert kun på grunn av oppslagets dumhet.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags