Amatører

Bergetløkka

Bergetløkka Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

LeserbrevI Lp-artikkel den 14. juni sier OM Eiendom og Prosjektservice AS at de ikke kan forholde seg til, eller ønsker å kommentere nabomerknader som har kommet i Bergetløkka-saken. Det bekrefter vel det de fleste innbyggere har trodd lenge, at utbyggere i Kongsberg kun er ute etter profitt og overhodet ikke bryr seg om hva innbyggere måtte mene. Det er for såvidt legitimt å ville tjene mye raske penger, men det er også greit å forholde seg til lover og regler.

Det er useriøst av utbygger å ikke ville kommentere reelle merknader fra naboer som påpeker i overkant av 10 direkte brudd med Kommuneplanen, Plan- og Bygningsloven, Vassdragsloven og Naboloven. Merknadene berører saker som, hensyn til vernet bebyggelse/løkkelandskap,  sikring av vann og avløp, krav om lekeplass, hensyn til natur og LNF-område, høyde på støttemurer og avstand til vassdrag og nabogrenser. Det å kalle dette "protest/kritikk mot gjeldende Kommuneplan" blir usaklig og amatørmessig. Tvert imot forsøker vi naboer å forholde oss til kommuneplanen, noe utbygger burde lære av. 

OM Eiendom skriver følgende i en svar-mail til oss naboer på innkommende merknader datert 22. mai, sitat «Vi kan dessverre ikke svare ut spm. fra alle amatører som mener og synes noe om det vi driver med til enhver tid.» Makan til amatørmessig svar fra en utbygger skal man vel lete lenge etter.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags