Ønsker vi en verdig eldreomsorg i Kongsberg?

Av
DEL

LeserbrevJeg var listekandidat for Høyre ved sist valg, men stiller ved valg 9 september som listekandidat for Kongsberglista. Som aktiv i Kongsberg eldreråd de siste 8 årene er jeg svært opptatt av helse- og omsorgsarbeidet i kommunen og jeg meldte overgang da jeg så at Kongsberglistas kommunestyrerepresentanter har vært veldig bevisste i helse- og omsorgspolitikken. Lista har vist stor gjennomføringsevne hva gjelder eldreomsorg og andre gode programposter.
 

Eldre er den gruppen mennesker som vokser forholdsmessig mest og levealderen øker noe vi kan være glade for. Ikke er det uvanlig å bli både 85 og 90 år. Eldre bidrar også mye i samfunnet både for familie og bekjente og man snakker om 25-26 milliarder for landet i sin helhet og minst 6-7 millioner sparte kostnader for Kongsberg kommune.


Det er meget gledelig at det også nå på mange områder er tverrpolitisk enighet om å gjøre en best mulig jobb for de eldre, da spesielt de som er ute av stand til å ivareta seg selv og som ikke har en støttende familie rundt seg. Slik jeg ser det så har Kongsberglista vist meget stor vilje og handlekraft både hva gjelder eldreomsorg, skoler og byutvikling.


Vi ønsker vel alle våre foreldre det beste samt også en balansert byutvikling som vi alle kan være stolte av. Synes du dette er gode grunner, gi din stemme til Kongsberglista.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags