Jag trodde änglarna fanns bara i himmelen

Av
DEL

LeserbrevNå tror vel du som leser videre at jeg vil sørge over at Engleskolen legges ned eller reklamer for den nye statsstøttede Astrologiskolen, men den gang ei.

Jeg vil bare gi honnør til alle de gode hjelperne som hver dag reiser rundt til mange hjem i lokalsamfunnet for å pleie og gi omsorg til våre gamle og trengende. I en tid da mine gamle foreldre trenger mer og mer hjelp, vil jeg benytte anledningen til å takke for all den omsorg dere gir. Uten dere kunne ikke jeg gått på jobb hver dag, og den avlastningen dere gir til familien er uvurderlig. I all slags vær er dere til å stole på. Dere gir oppriktig omsorg, og er alltid smilende og blide. For meg er dere engler på jorda, som jeg tror på.

Så vil jeg minne om at slik service absolutt ikke er selvfølgelig overalt i verden. Derfor vil jeg si at jeg betaler min skatt med glede og betakker meg de partier som gir skattelette til de aller rikeste. Aller grovest synes jeg det er å se at en skipsreder som nesten ikke skatter til Norge, kan overlate hele regningen for en redningsaksjon på Vestlandet til det norske velferdssamfunnet med enorme omkostninger.

Dag Aasland

Skollenborg

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags