En ros til ordfører

STÅR PÅ FOR DE ELDRE: Lars Hugo Tyldum.

STÅR PÅ FOR DE ELDRE: Lars Hugo Tyldum. Foto:

Av
DEL

LeserbrevSom dere sikkert er kjent med så er jeg over middels opptatt av helse og omsorg samt eldreomsorg og har derfor sagt meg villig til en ny periode i Kongsberg eldreråd.

Dersom eldrerådet skal være i stand til å utføre sin jobb på en tilfredsstillende måte, så er man avhengig av tilstrekkelig budsjett slik at man kan opprettholde verdighet i eldreomsorgen.
Alle vet vi at helse og omsorg gjennom mange år har slitt med å innfri budsjettkravene.
Vi vet også at vi stadig blir flere, samt at Helse og omsorg har fått nye oppgaver innen rus og psykiatri.
Personlig er jeg kjent med at det er mange dyktige og ansvarsbevisste medarbeidere i Kongsberg kommune som jobber så godt de kan innen tildelte rammer, men som av og til reiser hjem med dårlig samvittighet, da de føler at de skulle ha gjort så mye mer.

Nå er vi imidlertid alle opptatt av korona-viruset og regjeringen har valgt sin metode for å bekjempe denne. Da bør vi alle stille opp til denne dugnaden for å begrense skadevirkningene. En sterk opposisjon på Stortinget vil tydelig påvirke at belastningen blir jevnt fordelt på alle innbyggerne.

Alle har vi vel noen i nær familie eller venner som er i risikogruppen med redusert immunforsvar som vi bryr oss om og i denne forbindelse vil jeg berømme ordføreren for hennes iver etter å informere innbyggerne så mye som mulig.
God og tydelig informasjon kan ikke gjentas for ofte og både unge og eldre med svekket immunforsvar må skjermes så mye som mulig.


Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags