Ikke ødelegg Stevningsmogen fritidspark - snu i tide

Tom Ivar Stepien, Flesberg Frp.

Tom Ivar Stepien, Flesberg Frp.

Av

Tom Ivar Stepien, Frp, mener at den nye skolen bør legges på den andre siden av veien for Stevningsmogen fritidspark.

DEL

Lokale nyheter – 5 kr for 5 uker

LeserbrevJeg er bekymret – ikke for at det kommer ny skole, men hvor den skal plasseres. Jeg er sikker på at dette er noe vi kommer til å angre på, i ettertid.

Det kommer til å bli alt for trangt med ny skole plassert midt inne på Idrettsanlegget på Stevningsmogen. Vi har da plass nok uten at alt skal bygges nær sagt oppe på hverandre. Hvorfor ødelegge et fantastisk flott idrettsanlegg, når perfekte arealer for ny skole ligger bare et par steinkast unna. Dette gjør at verken fritidsparken eller skolen får noen utvidelsesmuligheter.

Ser Svene Idrettslag konsekvensene? Jeg hører de har planer om andre nye bane anlegg for ulike aktivitet, hvor skal disse ligge?

Og hva med opplysningene som ble lagt fram i den nye «flomsikringsvurderingen» – er de tatt hensyn til?

Det er ikke for sent å ta kloke valg, tenk igjennom dette grundig en gang til.  Se hvilke muligheter en får ved å plassere skolen på andre siden av veien, enkel byggegrunn, ingen utfordringer i byggeperioden, ingen trafikale problemer, alle muligheter til utvidelser uten at det går på bekostning av noe eller noen.

La gode krefter jobbe slik at tiårets « byggeflause» i Flesberg kan omgjøres til århundres beste skoleprosjekt i Flesberg, hvor alle interesser blir ivaretatt.

LES OGSÅ:

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags