Laagendalsposten er uavhengig

Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

MeningerI en kronikk skrevet av Shurika Abdulle Hansen, Harry Earl Hagen, Roger Olsen og Geir Lundheim på vegne av Facebookgruppa «Nei til 1000 "flyktninger" på Raumyr» blir det påstått at vi er venstreorienterte som legitimerer hatytringer. De legger til grunn at vi har trykt på «Liker»-knappen på Facebook  i forbindelse med at vi postet artikkelen «- Jeg syns flere burde vist dem finger'n» på Facebook søndag 24. september. 

Som ansvarlig redaktør kan jeg med en gang si at det var et feilskjær fra vår side. Det er derimot ikke noe uttrykk for vårt politiske ståsted. Laagendalspostens formålsparagraf er at vi er uavhengig lokalavis for Kongsberg og Numedal. Det er vi nå , og det skal vi selvsagt også være i fremtiden.

Derfor får vi fra tid til annen både ufortjent og fortjent kritikk for vårt journalistiske arbeid og egenproduserte kommentarer. Det er vel ikke ett eneste parti som i løpet av mine 16 år i Laagendalsposten som  ikke har gitt utrykk for at vi sympatiserer med andre partier. Selv mener jeg debatten den siste tiden viser at vi evner å ivareta både vår uavhengighet, forsvare ytringsfriheten og bidra til et åpent samfunn.

Samtidig vil jeg signalisere at det er på tide å avrunde debatten om  finger’n, Facebookgrupper, hatytringer og personangrep for denne gang. Det med tanke på at de aller fleste synspunkter har fremkommet i denne konkrete debatten. Ingen er tjent med repriser.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags