«Advarer mot potensielle alvorlige helsevirkninger»

«Farlig stråling»

«Farlig stråling» Foto:

Av
DEL

LeserbrevJeg ser at Sissel Halmøy igjen er ute å skremmer folk med all slags sykdom og elendighet som kan oppstå som følge av stråling fra radiosendere. (LP 1/9-2018). Hun viser også til «forskning» som beviser dette.

Den største helsefaren er ikke radiosenderne, men propagandaen fra Sissel Halmøy og Folkets Strålevern. Jeg har selv sett hvordan mennesket blir påvirket av denne massive og ensidig negative påvirkningen. Mennesker som etter hvert bruker all sin tid til å «forske» på egen helse, lese alt de kommer over på nett som kan støtte egne teorier. Vi ser at det samme skjer i forhold til vaksinasjon, med de uheldige bivirkninger det har.

Folkets Strålevern bør begynne tenke over hvilke tankeprosesser som settes i gang hos enkeltpersoner i befolkningen, og hvordan de potensielt påvirkes av dette.Personer som ofte i utgangspunktet er i en sårbar situasjon. 

Det er som sagt her den største helsefaren ligger. Folk bekymrer seg syke, basert på kvasi forskning på nett og utsagn fra egenutnevnte «eksperter»

Jeg anbefaler de som måtte bli bekymret av Sissels propaganda om å se NRK-serien Folkeopplysningen, der foreningen Folkets Strålevern, deres argumenter og «forskning», enkelt å greit blir avkledd.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags