Usportslig av Høyre

Av
Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

LeserbrevI spørsmålsstillingen til Oscar F Berge, og som er gjengitt av Høyres ordførerkandidat i Lp 29. mars under tittelen «Idrett, Kongsberg og Høyre», kan man få et inntrykk av at byens fotballbaner IKKE blir brøytet før etter påske; det er absolutt IKKE tilfellet.

Praktisk talt hele denne vinteren, med kun noen ytterst få dager hvor det var særdeles vanskelige værforhold, har det vært grønn fotballbane ved idrettsparken på Kongsberg; det har jeg vært vitne til som turgåer i området. Jeg har også sett at banen har blitt flittig brukt.

Klimatiske forhold her i byen kan ei heller sammenlignes med Vestfossen, Sandefjord, Notodden hvor det ikke faller så mye snø, ei heller er så kaldt som på Kongsberg.

Mitt inntrykk er ar Oscar F Berge og Helge Evju her har en agenda, og overdramatiserer noe som er godt ivaretatt allerede. Evju og Høyre forsøker å score billige poeng, og gjør det ved å opptre uetisk og usportslig.

Ønsker ordførerkandidat Evju at det skal kjøres opp skiløyper, prepareres i hoppbakkene, legges is på skøytebanen vinterstid, eller skal Kongsberg kommune og Høyre prioritere at samtlige utendørs fotballbaner skal holdes grønne året rundt, koste hva det koste vil – på bekostning av tilrettelegging av vinteraktiviteter?

Evju blander i likhet med Berge snørr og barter, ved blant annet å blande en engangskostnad på utbytting av de smakløse og lite representative «Velkommen til teknologibyen Kongsberg»-skiltene med et elitehåndballag som krever årlig støtte.

Jeg savner vektlegging av etterrettelighet i Høyres utspill, og må dele ut gult kort til Evju, for hans fordreide saksfremstilling, som ikke kan anses å være noe annet enn et valgkamputspill fra Høyres ordførerkandidat.  

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags