Hva kastes i våre friluftsområder?

Søppel

Søppel Foto:

Av
DEL

LeserbrevJeg har tenkt mange ganger å skrive om hva som slenges/kastes ut i naturen når man kjører opp til Knuten, i området der og inn til gondolen.

Jeg bruker dette området og har gjort det i 8 år. Det en har sett er økende ting som blir kastet – bare nevner engangsgriller, knuste flasker i og ved Kongsdammen, ølbokser, plastposer. Det kan ikke være slik i dette området, dette blir jo brukt av mange som utfartssted. Når en velger å skrive så er det for å få folk til å være bevisst på hva de kaster ut i naturen. Jeg har mange ganger tenkt at her burde det vært satt ut søppelkasser på strategiske steder i området lett tilgjengelig for dem som bruker området og ev. de som henter inn søppel.

Jeg vet at dette er et kostnadsspørsmål, men i lengden kan dette lønne seg? Og for meg var grensen nådd på torsdag da jeg fant søppelsekker og flasker henslengt ut i naturen der oppe, og jeg tenker da: Vi møter sommeren og økt bruk av området siden det er et spesielt år for oss nordmenn, så oppfordringen blir jo ta med seg søppel og ting som ikke hører til i naturen.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags