Troverdighet

Av
Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

MeningerDette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.Vår ordfører Kari Anne Sand (Sp) og hennes partikolleger har oppfattet folkets røst. Senterpartiet gikk til valg på saker som mange av oss vil ha gjennomført, men hva så?

Etter forrige valg uttalte ordfører Kari Anne Sand at hun ville beholdt rundkjøringen i krysset Storgata/Tinius Olsens gate-Stasjonsbakken om hun hadde utvidet makt til å bestemme før valget. Likevel ble rundkjøringen fjernet og Flerbrukskrysset realisert. Det ble en traumatisk fiasko for Kongsberg kommune; Pengesløsing, advokatutgifter og unødige trafikale utfordringer.

Nå kan Senterpartiet utøve press og politisk makt til å bevare rundkjøring på Numedalsveien inn i Bergmannsveien (Hasbergs vei).

Gaven fra Statens vegvesen i etterkant av ny E134, skal som kjent, gå til å rive rundkjøringen på Numedalsveien og enda en.

Nytt kryss her kan umulig være i tråd med hva ordfører Kari Anne Sand mente med sin uttalelse i Lp som ny ordfører.

Og, vestsidenpatriot Per Ole Bryn og duoen Otterstad med flere, som ønsker å bevare byens Vinmonopol og handel med en optimal trafikkløsning på og for Vestsida må «skrike høyere», før det er for sent.

Hva skal en tro?Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 07:00.