Kongsberg som koronasykehus?

Av
DEL

LeserbrevLeser med vantro Ingrid Jahren Scudders innlegg i Lp. Jeg må tro at hun selvsagt har sjekket mulige løsninger for alle de andre som er avhengige av Kongsberg sykehus. Som f.eks. dialysepasientene. De som MÅ inn på sykehuset tre ganger i uken, for å overleve!

Er det Drammen hun tenker på? Hvor mange dialysemaskiner ekstra har de der? Ingen. Kan de ta alle pasientene som sogner til Kongsberg? Har de kapasitet? De har vel og koronautfordringer? Det er ikke bare Kongsberg som avlaster Drammen, det er det flere steder som gjør. Og siden pårørende i disse dager kjører pasientene til sykehuset for å unngå smitte i taxien, skal de kjøre pasientene til Drammen, eller til hvor nå helseviteren har tenkt at dette skal foregå? Vente der i inntil fem timer for så å kjøre pasienten hjem, eller rase hjem for å gå på jobb noen timer, kanskje hun/han er helsearbeider, for så å returnere til Drammen og hente pasienten.

Jeg er ganske sikker på at det er flere enn meg som venter på en fremdriftsplan fra helsearbeideren. Den har hun sikkert klar.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags