Lille vakre Kongsberg som liksom skal være teknologibyen. Dere skal liksom ha mange spennende aktiviteter og mange muligheter å utfolde oss. Hva vil skje om denne byen mister all trafikk inn til byen?

Da kommer butikker til å gå konkurs, ingen kommer på fine arrangementer for barn og unge. Det kommer ikke til å bli noe igjen av byen. Før dere har startet, så kan rett og slett byen bare legges ned. Hva er fornuftigheten ved å legge inn bommer i bykjernen? Holder det virkelig ikke med bomringene rundt kommunegrensen? 

Tenker dere ikke på at de som bor utenfor bykjernen som må ha bil. De som skal på jobb, ha barna på skole og i barnehagen. Er billigere å skaffe seg barnevakt fem dager i uken og pendle til annen jobb i en annen by.  
Ungene kommer til å miste fritidsaktivitetene sine og vi blir oppfordret til å ha ungene med på fritidsaktiviteter. 

Vi som kjører daglig. Vi skal ikke få muligheten til å reise og gå tur i Funkelia eller reise å trene før det koster skjorta. Må igjennom bom tur/retur bare for å finne sunn fornuft til å holde seg i god fysisk form. Kan ikke dra på kaffe til en venn en gang uten at vi må betale. 
 

Det hele handler om at veien som blir bygget nå, koster mer en forventet. Det skal da ikke gå utover oss som bor i denne byen og må svi for det absolutt skal bli bygget en ny vei. Hvis det også handler om at dere vil ha trafikken ut av byen og/eller minske biltrafikken. Da må rett og slett kollektivtransport økes med en redusert pris! 

Fortsetter dette blir det en øde by med ingen aktivitet!