La oss holde debatten redelig

Av
DEL

LeserbrevMaia Kristine Paulsen, jeg ble skuffa når jeg leste innlegget ditt i Laagendalsposten 8.august. Ikke bare fordi du kommer med feilopplysninger i en viktig lokal sak, men også på grunn av konsekvensene et slikt innlegg har for alle ungdomskandidater og andre unge som ønsker å engasjere seg. Kommentarer blir fort til «her er beviset på ungdommens naivitet og umodenhet». Ungdom har allerede en tøffere kamp enn eldre for å få sin stemme hørt og få den respekt og troverdighet de fortjener. Vi har alle et ansvar for å vise at ungdom vil og kan!

Ungdomskandidater må ta et særlig ansvar, gå foran og være forbilder. Mange unge som engasjerer seg i politikken og i det offentlige ordskiftet har et ønske om å gjøre bedre enn de før oss. Det vil i hvert fall jeg. Ved å bruke billig retorikk og usannheter fordummes debatten. Dette er ingen tjent med, minst av alt ungdom. La oss holde oss for gode for «fake news» og ufinheter.

Diskusjoner må være basert på fakta. I dette tilfellet er det snakk om løgn. Feilopplysninger blir på denne måten spredt, og dette er veldig ødeleggende. Her må vi ikke synke til usannheter for billige politiske poeng. Maia, jeg håper du er enig med meg i at ungdommer er seriøse krefter for forandring og bedring i samfunnet. La oss ikke svekke denne troverdigheten, men styrke den ved å holde debatten redelig.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags