Usmaklig fra Terje Jenssen

Av
Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

LeserbrevDen selvtitulerte politisk uavhengige kverulanten Terje Jenssen, fikk slippe til i Lp på lørdag, med et svært ukorrekt leserbrev. Han oppfordrer Kongsberglistas leder Kjell Gunnar Hoff til å skolerett, men ansvaret bør adresseres og hviler utvilsomt på prosjektleder og tidligere ordfører Vidar Lande (Ap).

Veldig mye er direkte feil i leserbrevet til Terje Jenssen. Det er ikke annet å forvente, slik Jenssen skriver med brask og bram — støyende , overmodig, uvettig, så det riktig merkes, og med utropstegn. Det er helt påkrevet å rydde opp.

«Velkommen til Kongsberg»-skiltene Jenssen omtaler eksister ikke, de ble tatt ned lenge før årtusenskiftet.   Det er skiltene med påskrift «Velkommen til teknologibyen kongsberg», som den ukorrekte Jenssen egentlig omtaler, og koker suppe på helt feil ingredienser. Det smaker ikke godt. Det er direkte skammelig at disse simple skiltene med ortografisk feil og dårlig layout i sin tid ble satt opp, og etter at de først kom opp, burde de blitt tatt ned øyeblikkelig. Kongsberglista har satt dette på agenda, i flere år, høyst berettiget.

Det er prosjektleder Vidar Lande som i utgangspunktet har gjort for dårlig jobb, og burde stått skolerett, eller i skammekroken.  Å laste Kjell Gunnar Hoff blir helt feil, men det gjør altså den politisk uavhengige kverulanten Jenssen.  

Terje Jenssen forsøker igjen, helt usmakelig og direkte urettmessig, å laste Kongsberglista for å ta 1,5 millioner fra gode formål. Hvilket Kongsberglista ikke har gjort, og at kommunekassa allerede «er raka», som Jenssen betegner den, kan ei heller Kongsberglista lastes for.

Når sant skal være sant, så koster det ikke en krone å ta disse skiltene ned. Morten Hotvedt vil kjøpe dem, og overskuddet kan sikkert, hvis kommunestyret vil det slik, gå til de eldre eller andre gode formål; avgjørelsen tar kommunestyret 12. desember. Intet er avgjort før den tid.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags