TAKK FOR FOLKEFESTEN!

Av
Artikkelen er over 2 år gammel
DEL

MeningerFor kort tid tilbake var Sommertoget her. En anledning for oss til å vise frem den byen og kommunen vi er så inderlig stolt av. Kommunen la til rette gjennom å oppfordre til deltakelse, og vi fikk svar! Maken til oppmøte hadde vi ikke drømt om. Hvilket mangfold vi fikk frem. I tillegg til de de forhåndsavtalene vi hadde gjort, møtte lag, foreninger og individer opp i hopetall. Skrimreserven var der, beboere fra Glitre bofellesskap var der, ansatte fra ASVO og deltakere i Lågenrevyen. Og mange, mange , mange flere….. ! Det var plakater og flagg, og ett av byens bakerier delte ut kake. Vi talte ikke, men det må ha vært mange tusen. Det var så mange og det skjedde så mye interessant  at programlederne ikke rakk toget ! DET er god Kongsbergreklame.

Gjestene på toget fra Bø var direktør Alfhild Skårdal og hennes medarbeider Halvor Sælebakke. Det var Bergverksmuseet NRK hadde plukket ut til å være gjester. Naturlig valg med tanke på Kongsberg sin historie. De gjorde begge en fantastisk jobb. og formidlet historien på glimrende vis!

Vi er stolt av denne folkefesten, det håper vi alle innbyggerne er også. La oppmøtet og engasjementet være det vi husker og bruker tid på, ikke hvem som kanskje burde ha vært der og burde ha blitt spurt.

Vi ser frem til kommende folkefester i den flotte byen vår, og håper vi alle  både i hverdagen og gjennom større arrangementer kan bidra til at byen vår har et godt omdømme og regnes som et attraktivt sted. Vi kan snakke opp, og vi kan snakke ned. I Kongsberg vil vi snakke opp, og vi vil dele de gode historiene !

Vi benytter anledningen til å ønske Hvittingfoss lykke til med Hvittingfossdagene i helgen som kommer, og ønsker alle en riktig  god helg!

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags