Gå til sidens hovedinnhold

Ta vare på hverandre i 2018!

Artikkelen er over 3 år gammel

2017 endte på tragisk vis med at et 20 talls mennesker mistet hjemmene sine, og en person har omkommet.

Kronikk Dette er en kronikk, skrevet av en ekstern bidragsyter. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdninger.

Natt til julaften ble annerledes for oss i Kongsberg. Først og fremst for dem som ble direkte berørt, men også for pårørende, kommunens medarbeidere og andre enkeltpersoner og involverte.

Vi ser at systemet fungerer og at alle strekker seg mer enn langt for å gjøre det beste ut av situasjonen.

En spesiell takk til de medarbeiderne fra fra Helse – og Omsorg, Brann og Redning og politiet som var på arbeid og på stedet når det skjedde og som satte egne liv i fare for å redde andres liv. Deres innsats har trolig reddet mange liv.

Takk også til beboere og pårørende for måten dere har håndtert dette på.

Vi skal sette alt inn på å finne gode løsninger på kort og lang sikt. Alle skal få tak over hodet, mat, medisiner og den omsorgen dere skal ha.

Så står det ikke ferdige boliger som det kan flyttes rett inn i, men vi skal gjøre vårt ytterste for å finne gode, stabile løsninger så fort som mulig.

Vi oppfordrer også til at hver og en i Kongsberg-samfunnet stiller opp med det de kan. Et besøk, en vennlig hilsen og en god prat kan gjøre en forskjell i en vanskelig situasjon. Det er nytt informasjonsmøte i kantina på Skinnarberga kl. 17.00 tirsdag 2. Januar.

Ta godt vare på hverandre i en vanskelig tid. Godt nytt år til alle innbyggere og medarbeidere i Kongsberg kommune og samarbeidende instanser, og en spesiell nyttårshilsen til beboere og pårørende som ble berørt av brannen natt til julaften.

Kommentarer til denne saken