Hurra for Kongsberg Musikkteater

Av
Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

InnsendtKjære Kongsberg Musikkteater!

Nå har jeg tenkt på å skrive en liten hyllest til dere så lenge så nå må jeg få det gjort :)

Som utflyttet Kongsberg-jente, men utrolig glad i byen min, følger jeg jo med og jeg er så hoppende glad for at dere puster liv i byen!

Jeg er så imponert over hva dere får til og hva dere leverer!! Det er et så utrolig BRA program med spennvidde herfra til evigheten!! Vet Kongsberg-folket hvor heldige de er spør jeg meg!? 

Kongsberg mister litt piffen etter jazz’n er ryddet bort og siste tone er sunget,men så kommer dere som en virvelvind og fyller bergstaden ved lågen med latter, musikk, tårer og magi.

Bare tenk sist jeg var hjemme, fikk jeg med meg improteater og DeLillos og hadde jeg hatt peng kunne jeg tilogmed ha skvist inn litt Sondre Justad i mellom der også. Og alt dette nesten før jeg hadde rukket å begynne på helgen.

Jeg kjenner jeg får litt vondt og blir litt flau av dårlig oppmøte, de som står på scenen fortjener flere og sterkere applauser, men jeg håper grunnen til dårlig oppmøte er at dere rett og slett ikke rekker alle perlene av noen forestillinger eller at lommeboka ikke strekker til, for det har jeg full forståelse for, jeg håper bare dere vet hvor HELDIGE dere er som får så himla mange bra opplevelser servert på sølvfat!! Jeg boltra meg på orkesterplass og fikk snakke med Delillos etterpå - DET hadde jeg aldri fått muligheten til på et utsolgt Rockefeller i Oslo,så takk for det :)

Uansett, poenget mitt er at Kongsberg er utrolig privilegert som har et så rikt og kulturelt program bare et steinkast unna og jeg håper alle bruker det!! At dere melder dere på nyhetsbrev og følger med.Hvor mange av oss er det ikke som tenker « hvorfor gjør vi ikke dette oftere og dette må jeg gjøre mer» etter forestillinger, konserter etc som spiller på hele følelsregistret og fyller energilagrene våre? 

Så kjære Kongsberg musikkteater, takk for den fantastiske innsatsen dere gjør, jeg følger mektig imponert med fra sidelinja og tar med meg så mye som mulig hver gang jeg er hjemme. Og dere er den perfekte gaven å gi til alle anledninger til store og små! 

Stå på videre,hilsen ei som allerede har dykket dypt ned i vårens program og gleder seg villt!! Blir det bedre nå så må jeg snart vurdere å flytte hjem igjen;) Hurra for dere!


Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags