Kongsberg er den selvsagte Teknologibyen

Av
Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

LeserbrevJeg har bodd på Kongsberg i bare 1,5 år og kan, i motsetning til mange andre som har gitt uttrykk for sin mening om Teknologibyen-skiltene, være objektiv. – Kongsberg har for meg alltid vært Teknologibyen; det er egentlig ingen andre som kan gjøre krav på den tittelen! Mange  norske byer kan, som Kongsberg, skilte med vakker natur osv., men ingen slår Kongsberg med hensyn til teknologisk kompetanse. Her finnes mange bedrifter som underbygger navnet, ja også den historiske gruvedriften har jo et teknologisk utgangspunkt.

Jeg vil tro at en eventuell undersøkelse om hvilken by nordmenn forbinder med begrepet «Teknologibyen» vil gi et ganske opplagt svar. Kongsberg er helt klart forbundet med sitt tilnavn og det er meg fullstendig ubegripelig at noen forståsegpåere ønsker å fjerne begrepet og skiltene. At noen har «avsky» for skiltene er bare tullete!

Man kan selvsagt diskutere utforming og typografi på skiltene – slikt vil alltid være subjektivt – men behold for all del begrepet Teknologibyen. Det er unikt, og beskriver svært godt og presist hva byen vår er.


Werring Ole Henrik

Gammel markedskommunikasjonsekspert

Kongsberg

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags