Nei, Tom Hedalen!

UNDRER: Anne-Lise og Dagfinn Røraas har i mange år lurt på hvorfor det er så vanskelig å flytte den planlagte bommen til fylkesgrensa. De bor noen hundre meter fra grensa, og frykter at de må betale ekstra for hver gang de skal til sentrum av Kongsberg.

UNDRER: Anne-Lise og Dagfinn Røraas har i mange år lurt på hvorfor det er så vanskelig å flytte den planlagte bommen til fylkesgrensa. De bor noen hundre meter fra grensa, og frykter at de må betale ekstra for hver gang de skal til sentrum av Kongsberg. Foto:

Av

I Lps nettavis sier du at det vil koste 30 mill. å flytte bomstasjonen på Meheia til bygrensen, og at 20 mill. av dette er tapte inntekter.

DEL

MeningerEr virkelig Statens vegvesen sine ledere så kyniske at de plasserer bomstasjonen slik at de skal melke noen få av Kongsberg by sine innbyggere for 20 mill. til et prosjekt de ikke har behov for? Hva slags moral er dette? I EU-land, har jeg hørt at det er en folkerett å ikke stenge folk inne med bommer der det ikke er alternative omkjøringsveier. Skal vi kjøre om Bolkesjø for å komme til byens kommunale tjenester og helsetilbud?

Du sier videre at det vil koste ti mill. mer å flytte en bomstasjon som ennå ikke er bygd, til bygrensa. Dette virker for meg som bare tull og som ren maktarroganse.

Saken ligger hos samferdselsministeren som for øvrig er fra Fremskrittspartiet (deres innstilling til bomavgifter er jo kjent).

Jeg håper det er politikere i Kongsberg som har kontakter på Stortinget som kan overbringe Hedalens regnestykke til beslutningshavere som har fornuften i behold, slik at saken nå kan bli løst.

I avisens kommentarfelt er det hyggelig å lese at jeg har støtte for mine argumenter.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags