Ordføreren i Kongsberg er frekkhetens nådegave

Ungdomskandidat i Flesberg

Ungdomskandidat i Flesberg Foto:

Av
DEL

LeserbrevI Laagendalsposten på nett sperret jeg opp øynene og satte kaffen i halsen der ordfører Kari Anne Sand presterer å si at Meheia-flyttingen er et resultat av samlet politisk innsats. Og med hennes fartstid burde hun vite bedre enn å lyve til innbyggerne i Kongsberg.

Denne flyttingen er ene og alene FrPs harde arbeid sin fortjeneste, der ordførerkandidaten i FrP Mary-Ann Tabrizi har vært i løpende dialog med departementet. Og kritikken ordføreren kommer med og spørsmålene hun stiller kunne hun like gjerne stilt seg selv, og siden hun ikke gjør det skal jeg stille det for henne.

Kari Anne Sand, hva har du gjort for å få denne bommen flyttet? Hva har dine folk på Fylkestinget og Stortinget gjort? Jeg tror vi begge vet svaret på det, for det er ikke stort. Men nå kan dere jo bevise om dere faktisk mener det du sier angående bom. Vil Per Olaf begynne å stemme mot bomring på Stortinget? Vil du, Viel, Hans-Petter eller Olav begynne å være på bilistenes side og stemme mot bomring?

Pussig nok er 2019 et valgår, og her står du og tar ære for noe du ikke har tatt del i. La oss heller summere det politiske regnskapet og se hvor mye innsats ditt parti gjør for bilistene i Kongsberg!

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags