Til Per Gustavsen og hans leserinnlegg

Av
DEL

LeserbrevJeg aner ikke hva du bygger dine påstander på, men rot i virkeligheten har du ikke. Det hadde vært lurt av deg å faktasjekke dine utsagn før du la dem ut i offentligheten. At du velger å bedrive det jeg oppfatter som trakassering i det offentlige rom syntes jeg er direkte skammelig. Jeg stusser på hvorfor redaktør Steinmoen tillater dette.

Det har vært et voldsomt engasjement omkring saken i Gruveåsen og jeg har mottatt mange henvendelser via FB, telefon, sms og e-post. Jeg har ikke fått en eneste henvendelse eller forespørsel fra deg om noe som helst. Du refererer allikevel til at Kjell Gunnar Hoff skal forsøke å ta kreditt for noe andre har gjort i forbindelse med Gruveåsen. Det vil jeg gjerne at du utdyper, for vi som kjenner til saken syntes ikke dette. Undertegnede har vært en sterk pådriver gjennom svært mange år og den som har kalt en spade for en spade! Men vi hadde ikke kommet så langt uten den jobben Kjell Gunnar Hoff har gjort! Det er Hoff som har bidratt sterkt til å bringe saken ut i det offentlige rom. Det er han som ved å arrangere det åpne møtet på Rådhuset vekket mye oppmerksomhet. Det er Hoff som har sendt dokumentasjon og billedmateriell til Riksantikvaren. Det er Hoff, som har funnet ut at ASVO trengte jobber til flere mennesker og satte dem i forbindelse med Statskog slik at de nå har en avtale. Så å sitte å lese det «tullet» ditt er meningsløst! Delta heller i debatter der du faktisk har noe å fare med.

Og så en takk til dere alle som vist engasjement i saken om forfallet i Gruveåsen. Sammen har vi nå klart å skape et voldsomt engasjement for å ta vare på arven vår etter Kongsberg Sølvverk. Kongsberglistas Kjell Gunnar Hoff fikk fanget opp dette engasjementet og fikk løftet saken vår. Derfor har dette nå blitt et tema alle snakker om. Kommunen, fylkeskommunen, Riksantikvaren, Kulturdepartementet, utflyttede Kongsbergensere og folket i byen, Alle snakker om det og alle sier at vi må gjøre noe. Derfor er det nå viktig at vi alle holder trykket oppe og viser at vi bryr oss, at vi ønsker å ta vare på kulturarven vår og at vi er stolte av å komme fra Kongsberg. Sølvbyen, Bergstaden, Skibyen, Teknologibyen. Samme hva vi ønsker at byen skal assosieres og forbindes med, Hadde vi ikke hatt Sølvverket, hadde ikke byen eksistert.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags