For et magisk øyeblikk!

SEIERSBRØLET: Nå fortjener de enda flere tilskuere på tribunen fremover.

SEIERSBRØLET: Nå fortjener de enda flere tilskuere på tribunen fremover. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel
DEL

MeningerFør jubileumsåret 2014 i Kongsberg lanserte jazzfestivalen slagordet «Magiske øyeblikk». Magiske øyeblikk skjer også på parketten i Kongsberghallen – heldigvis for oss sportsinteresserte. Det ble vi virkelig vitne til onsdag ettermiddag.

Jeg skal ikke snakke på vegne av de 406 andre personene i Kongsberghallen, men skal ikke legge skjul på at jeg regnet med en oppskriftsmessig seier til bortelaget Byåsen. Det har riktignok vært turbulent i Byåsen den siste tiden, og klubbens styre sparket trener Arne Högdahl bare for noen dager siden. Jeg regnet derimot med at det ville gi Byåsens mange landslagsspillere ekstra motivasjon foran kampen.  Så feil kan man heldigvis ta.

Det formelig gnistret av Skrim Kongsbergs spillere. De feide elitelaget av banen og vant fortjent 37–31. Nå venter ny hjemmekamp i cupen søndag 29. oktober mot Stabæk. En drømmemotstander for våre jenter!

Vi skal ikke legge press på håndballjentene og forvente at dette kan gå helt til en NM-finale i Oslo Spektrum i romjula, men vi medvindsupportere fikk se et håndballag fra Kongsberg som igjen kan spise kirsebær med de store. Det var rett og slett rørende å oppleve de magiske 60 minuttene med håndballspill.

Laget har også startet årets sesong i 1. divisjon med tre seiere og tabelltopp. Det er en gedigen mulighet for at de er tilbake i den gjeveste serien neste år igjen. Det er imponerende med tanke på at laget har opplevd litt for mange tunge stunder de siste årene.

Laget har også heldigvis klarte å beholde de lokale profilene, Cathrine Korvald og søstrene Ingvild og Henriette Bakkerud. Sammen med en fin blanding sultne jenter har trener Petter Kjærnes og resten av støtteapparatet fått laget i flytsonen.

Det vil være en fantastisk markedsføring av idrettsbyen Kongsberg!  

Vi husker godt stemningen som ble skapt i 2014 da de rykket opp første gang. Nå fortjener de virkelig at flere av oss  finner tilbake til Kongsberghallen og støtter laget. Det kan være tungen på vektskåla når en lang sesong forhåpentlig blir kronet med opprykk.

Et håndballag i øverste divisjon og kanskje også en spiller eller to som aksler landslagstrøya og skinner i tv-ruta kan bli gevinsten. Det vil være en fantastisk markedsføring av idrettsbyen Kongsberg!  

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags