Skiltdebatten - en komedie

Av
DEL

LeserbrevJeg registrerer dagens oppslag i Laagendalsposten hvor Eigil Kittang Ramstad mener at et velkomstskilt knyttet til Kongsberg "drukner" i alt det andre av skilt.

Jeg tror flere og flere nå innser at skiltdebatten den siste tiden har utviklet seg til en komedie, hvor noen politikere har forsøkt å høste stemmer mot høstens kommunevalg.

Teknologiby eller ikke på et velkomstskilt har ingen betydning for besøkende til Kongsberg. Skal det ha noen betydning må et skilt inneholde noe som er fengende for et besøk. Det må inneholde noe besøkende kan oppleve som spesifikt for Kongsberg. Å reise rundt og bese industribygg utenfra vil være uinteressant for de flest

Teknologibyen berøres ikke om det ikke nevnes på et velkomstskilt. At Teknisk Ukeblad reiser et slikt spørsmål må kun være for å lage ønsket bråk fra noen. Laagendalspostens oppslag med henvisning til TU må ha hatt samme målsetting. 

 Det er nok også slik at ikke alle er så begeistret for produksjonen ved deler av industrien i Kongsberg.

Det må erkjennes at våpenindustri ikke er like positivt hos alle, uten at jeg skal gå nærmere inn  på dette.

Jeg håper den politiske debatt videre inneholder noe som vil være positivt for kommunen, og mer faktabasert. 

En må kunne forvente at Lp med sitt monopol som lokalavis opptrer mer faktabasert enn til nå,og ikke bare henviser til andre. LP bør engasjere seg i den politiske debatt videre. Men - De må stille kvalitetskrav til det de formidler. Monopolsituasjonen de besitter gjør også at de må opptre nøytralt. 
Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags