Teknologibyen Kongsberg

Av
DEL

LeserbrevVi har fått en opphetet diskusjon om begrepet «Teknologibyen Kongsberg» etter at Lp hadde et oppslag som refererte fra en artikkel av redaktøren i Teknisk Ukeblad. Dette oppslaget er et svært dårlig bidrag dersom vi nå skal forsøke å føre en saklig valgkamp.

Det er kjent at det internt i Kongsberglista har vært ulike meninger om hvorvidt «Teknologibyen» er noe vi skal bruke i markedsføringen av byen og kommunen. Men det er også kjent at Kongsberglista endte opp med en enstemmig kommunestyregruppe som stemte med oss andre for at kommuneplanen skulle ha visjonen: «Teknologibyen Kongsberg, vekst gjennom kunnskap og kultur». Det var vel en grei prosess som alle bør respektere. 

At Kongsberglista så i ettertid henges ut for å ikke ville at Kongsberg skal være teknologibyen, synes jeg er et eksempel på journalistikk som vi ikke ønsker oss verken på Kongsberg eller i resten av landet.

Vi står nå samlet om å signalisere at Kongsbergs teknologiindustri er bærebjelken i dagens Kongsbergsamfunn. Det er jeg glad for.

Diskusjonen om skiltene med velkommen til teknologibyen, går også sin skjeve gang i Lp’s spalter, men det er annen sak.

Øystein Senum

Kommunestyrerepresentant for Kongsberg Venstre

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags