Angsten for alder, erfaring og klokskap

Av
DEL

LeserbrevForan valget er det visst noen yngre, politikere og andre, som roper ut sin angst for at erfaring, modenhet og visdom (som av og til følger med) skal få styre til alles beste i Kongsberg.

Klokskap er ingen dårlig egenskap, den kan finnes hos både unge og eldre, men det et uklokskap å påstå at eldre ikke besitter denne egenskap. Noen har endog ropt så høyt, for å fremheve seg selv, at det er blitt en trend.

Det avslører ikke annet enn at disse mangler den klokskap en politiker bør ha. Det finnes en verden utenfor dataspillhallene, appene og fotballen. Det er ikke dit man skal gå for å finne visdom og klokskap. Å ha lært verden og menneskene litt mer å kjenne, skader ingen. For her er det åpenbart noe som glipper.

Har Gustavsen og andre «ungdomsforkjempere» glemt at eldre har både barn og barnebarn, hvis ve og vel opptar dem sterkt? Og hvis den såkalte ungdommen gjerne vil delta politisk, så er det ingen som hindrer dem i å skrive i avisen og i å melde seg inn i politiske partier.

Det er opp til dem selv. Det er i alle fall ikke Kongsberglista som forsøker å hindre dem, selv om Gustavsen forsøker å innbille folk akkurat det. Gustavsen bør kanskje forsøke å realitetsorientere seg litt mer, hvis han ønsker det.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags