Ulovlig anlagt vei til Gamlegrendåsen Terrasse

Av
DEL
Ser at veien som går via Gamlegrendåsen Terrasse og ender opp i Goddokk er bygget ulovlig på grunn av manglende byggetillatelse.

Leserbrev 

Videre leser jeg at Øyvind Holm, daglig leder i tomteselskapet påstår at denne veien fungerer bra. Dette stiller jeg meg undrende til. Bruker denne veien daglig da jeg bor i en tilknyttende gate. Bredden på veien er smal, med et rekkverk på den ene siden og et opphøyet fortau på den andre. Det er så vidt man kan møte med vanlige personbiler, hva om 2 lastebiler skal møtes? Ser at store kjøretøy bruker fortauet ved passering.

Per i dag er det 8 boenheter som bruker denne veien, men hva når det blir over 200 familier som skal bo og ferdes her? Nederst i bakken er det laget en S-sving, her er det enda vanskeligere å møte, i tillegg mister man all fart man kan trenge for å forsere bakken på en glatt vinterdag.

Bør ikke en vei være brukervennlig for de som ferdes der, i tillegg til å ivareta sikkerheten? Frykter for de myke trafikantene og konsekvensene av møteulykker, eventuelt utforkjøringer der rekkverket ikke dekker. Ber innstendig om at byggesaksavdelingen i Kongsberg kommune tar veien i bruk før det tas en avgjørelse for videre tiltak.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags