Universitetsbyen – avsluttende kommentarer

Av
DEL

LeserbrevDet er vanskelig å forstå hardheten i enkelte reaksjoner på min ytring om bruken av begrepet universitetsby, som var det eneste jeg ytret meg om, riktignok med «røde kinn». Alle som er interessert i dette, skjønner at et land som har halvparten så mange innbyggere som London by, ikke kan ha rundt 40 universitetsbyer.

Hva er galt med å si: «Jeg kommer fra Kongsberg. Her har også Universitetet i Sør-Øst Norge en avdeling»?. Så kunne vi legge til: med studietilbud innen optometri, for øvrig landets eneste, teknologiske fag og industriell økonomi. Det ville, etter mitt skjønn, få en samtale inn på et godt spor.

Jeg redegjorde i et leserinnlegg sist lørdag for hvor viktig innholdet i et studietilbud er og at Kongsberg har helt unike muligheter i en videreutvikling av dem. La oss stå sammen om dette viktige arbeidet fremover på tvers av politisk ståsted. Det er det viktige!

Det er tydelig at vi i Kongsberglista kan forvente en hard valgkamp! Dessuten, på bakgrunn av hva jeg virkelig ytret, er det vanskelig å forstå hva LPs redaktør egentlig mener.

Kjell Gunnar Hoff

leder, Kongsberglista

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags