Massiv midtskiller – jo før, jo heller

Nylig og raskt etablert midtskiller i betong ved Neset i Flesberg

Nylig og raskt etablert midtskiller i betong ved Neset i Flesberg Foto:

Av
DEL

LeserbrevDette er et debattinnlegg, skrevet av en ekstern bidragsyter. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.I løpet av noen få uker, innenfor noe små hundre meter, på nye E134 mellom to tunnelutløp og Kongsberg bru, i nærhet av altfor små rundkjøringer, har det minst skjedd tre trafikkulykker, som har vært omtalt i Lp.

To av disse med «bare» materielle skader, men dessverre en ulykke med tragisk utfall og en ung manns død til følge. Det holder, det er mer enn nok!

Vi kan ikke ha det slik, vi kan ikke akseptere at det skal være slik. En liten «snublekant» av en midtrabatt, må erstattes med en midtrabatt som sikrer at kjøretøy ikke ender i motsatt kjørefelt. Utformingen av rundkjøringene, veimerking og annet må man gjerne se på, men en ny, høyere og forsterket midtrabatt må komme nå.

Flesberg har forstått dette, og utbedrer noen ulykkesutsatte svinger. I den anledning etablerer «Veisikring» en massiv midtrabatt; muligens ikke så attraktiv i grå betong, men mal den gjerne gul eller blå hvis det er det som det skal stå på. En avansert maskin som det bare er to av i landet, er i vårt distrikt i disse dager.

Kongsberg må få etablert midtrabatt på nye E134, jo før, jo heller. Vi har ingen menneskeliv eller tid å miste. Her må det handles nå.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken